Profil

 

PROFESSIONEL BOGHOLDERI

CB FINANS


TROVÆRDIG, OMHYGGELIG OG TILLIDSFULD

 

Profil


 

Mit navn er Charlotte Blok. Jeg har altid haft stor interesse i at arbejde med bogføring og økonomi. Jeg er uddannet Bogholder og igennem mange år har jeg oparbejdet kompetence med en bred vifte af opgaver inden for regnskab og økonomistyring. Jeg er vant til samarbejde og dialog med et væld af interne interessenter på alle niveauer i en organisation samt eksterne samarbejdspartner og kunder. 

Jeg har arbejdet professionelt med bogføring i 19 år og har erfaring med bogholderi i flere små og mellemstore virksomheder. 

Kendte brancher for mig er: Håndværkerbranchen, Detail- Salg & Service branchen samt Automobilbranchen.

Jeg har stor erfaring i forskellige økonomi/løn systemer som C5, E-conomic, Dataløn/Bluegaarden, samt online systemer som fakturaskanning og timesagsstyring til f.eks. håndværkere. Nye systemer er mere end velkommen. 

Jeg er god til at se nye veje og muligheder. Jeg har været behjælpelig med, at bidrage til at forbedre effektivitet hos mine nuværende kunder. Jeg tilbyder min faglige vurdering på, hvordan man kan påvirke de interne processer med min erfaring der er udviklet gennem 19 års regnskabsarbejde og erhvervserfaring.

 

Et godt samarbejde for mig er troværdighed og kemi mellem min kunde og jeg. Jeg er stor fortaler for den digitale løsning, da den har vist sig at spare tid, ressourcer og mange penge for mine kunder. 

 

Jeg er meget struktureret, arbejder hurtigt og omhyggeligt. Jeg engagerer mig altid 100% i mine opgaver og sætter en ære i, at alt stemmer ned til sidste krone og øre. 

 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende. 

SAMMEN FINDER VI EN LØSNING

 

HVILKE YDELSER PASSER BEDST TIL DIN VIRKSOMHED?

 

Kontakt

 

CB FINANS

 

Charlotte Blok

 

Skipperstræde 10, 2791 Dragør

Telefon: +45 24 80 88 01

Email: info@cbfinans.dk

CVR. 3998 0517

Bank: Reg. 5317 - Konto 000 024 4140

Copyright © CB FINANS